DocMan

 

DocMan

Vođenje vrijednosnih dokumenata (zadužnice, ugovori, mjenice, bankovni krediti..)

 

Tvrtke čije se poslovanje zasniva i ovisi o javljanju na razne poslovne natječaje su primorane na razne načine voditi evidenciju kome su sve izdali jamstvo (zadužnica, mjenica...), temeljem kojeg dokumenta (Bankovni kredit..), koliko imaju raspoloživih sredstava i razne druge evidencije.

 

Funkcionalnosti

 

DocMan je zamišljen kao jednostavan alat za vođenje takvih vrijednosnih dokumenata gdje je moguće osim samog upisa i evidencije pojedinog dokumenta i vezati npr. zadužnicu za neku bankovni kredit. Ovakvim vezivanjem dokumenata npr. bankovniom kreditu se umanjuje raspoloživi iznos upravo za vrijednost upravo vezane zadužnice. DocMan vodi brigu da ne dopušta korisniku nehotiči odlazak "van okvira".

 

Zbog ove funkcionalnosti vrlo je brzo moguće utvrditi o čemu ovisi koji dokument.

 

Osim evidencije i međusobnog povezivanja dokumente je moguće obilježavati vlastitim statusima (Važno, Hitno, Za odobrenje....). Tvrtka si sama može definirati obojane vlastite statuse sukladno svojim potrebama.

 

Uz svaki dokument je moguće asocirati relevantne datoteke skenova, PDF-ova, Office datoteka i dr.

 

Kao najvažniji dio DocMana se izdvojio napredni filtar kojim je moguće vrlo brzo pronaći npr. dokumente koji uskoro ističu ili su istekli, moguće je filtrirati po svim ključnim elementima dokumenata. 

 

DocMan je sastavni dio IPT eSerives skupa servisa i kao takav ima jedinstven registar klijenata i partnera koji su povezani i s drugim servisima u sklopu eServisa. 

  

Demo!  

 

DocMan možete isprobati ovdje. 

 

korisničko ime: demo 

zaporka: demo